Första bloggen

Hej Göta Atleter! 

Då äntligen ska eder Headcoach försöka komma igång och blogga lite på vår hemsida. Jag hade tänkt berätta mer om vem jag är, varför jag programmerar som jag gör och vad jag pysslar med på dagarna här på Göta. 

Minns ni eran första metcon. Det gör jag. En polare på gymmet fick mig att testa den roliga Filfy Fifty i Fysikens aerobicsal. Wallballs med en gamla hård medball och DU med någon plastig sak från intersport. Tid ca 20min tror jag och resultatet ser ni på bilden. Fullstädningt förstörd med ändå väldigt lycklig. Detta var en ny upplevelse i trötthet för mig då och det slog an en sträng på hur träning kunde vara! Ända sendan den dagen började jag experimentera mer med CrossFits metoder och har aldrig sett tillbaka sen dess! Jag tackar än idag mina vänner Johan och Christian för att de fick mig våga ta steget från heltidsarbetande Personlig Tränare till Boxägare. Och nu efter snart tre år tackar jag även alla er fantastiska medlemmar och coachkollegor som gör att jag får leva ut min dröm varje dag! 

 

CrossFit Göta
Glädje -Gemenskap - Inspiration