Information om rollen som domare

Har du någon gång sett en tävling i CrossFit? Kanske en video från CrossFit Games eller när kompisen tävlat i en lokal tävling. Eller du kanske till och med tävlat själv? En viktig del av en bra tävling är att varje atlet blir korrekt dömd. Detta ställer krav på domarna. Med ett ökat antal tävlingar både inom Sverige och internationellt kommer det i framtiden finnas ett stort behov av duktiga, engagerade och erfarna domare!

Med anledning av detta kommer vi onsdag den 6 maj vara värdar för en informationsträff med David Thorp. David har dömt ett flertal tävlingar samt även agerat huvuddomare vid flera stora tävlingar. Han har stor erfarenhet och vill nu hjälpa alla som är nyfikna på domarrollen att komma igång. 

Onsdag den 6 maj klockan 20:00 på Skårs Led 3 är ni välkomna. Anmälan till David via mail (se nedan). 

OBS! Man behöver inte ha träningskläder på sig och man binder inte upp sig för något. Enbart en informationsträff med tillfälle att ställa frågor och diskutera!


Här är Davids inbjudan med egna ord:


Hej crossfitvänner!

Som jag tidigare nämnt är det dags att stärka upp community med ännu fler duktiga Crossfit domare i Göteborgs området!
Communityn behöver er! Nu!

Att döma är ett ge något tillbaka till vår fantastiska community!

Vad händer? 
Jag vill samla alla intresserade för att ge min bild av vad det handlar om, vad som krävs och hur detta är nödvändigt för att kunna utveckla tävlingssidan av Crossfit Sverige. Atleterna blir bara bättre och bättre, de förtjänar naturligtvis de bästa domarna Smiley smile Hur gör vi detta tillsammans? Där har jag en idé…

Var & när?
6:e Maj kl.20 hos CrossFit Göta, Skårs led 3, det blir en chipper på ca 90min

Min egen erfarenhet?

Som domare; Europa Regionals, Cry Me A River (Tyskland), Divided We Fall (Wales), Italian Throwdown (Italien), Central Europe Throwdown (Slovakien) 3st MK Open, 2st Roslagen Open, Nordic m.fl

Som huvuddomare; German Throwdown (Tyskland), 2st Halmstad Throwdown, Torso Twisted, Gothenburg Throwdown

Något har jag lärt mig och vill naturligtvis dela med mig

Givetvis inget riktigt crossfit event utan en utmaning med tillhörande belöning! 
Så; vilken box kan skicka flest deltagare till detta event? Flest domarkandidater får ett par dojjor från Inov8 att lotta ut bland deltagarna från sin box!

Det tackar vi Inov8 för!

Frågor? Bara maila mig!

Anmälan? david.thorp@offecct.se

Väl mött vänner!
Judge David

david thorp.jpg