Whole Life Challenge

Lystring Göta atleter! Nu är det slut på påskmoffandet och hög tid att verkligen ta tag i sin kost och hälsa på allvar igen!

Vi på Göta har alltid förespråkat en kost av naturlig näring som ligger så nära vårt ursprung som möjligt. Vi har kört lite olika typer av kostutmaningar med er under åren och resultaten har verkligen varit fantastiska. Att kombinera bra käk med kul och effektiv CrossFit träning är verkligen en potent medicin för kroppen! I år gör vi det igen men nu höjer vi nivån ännu ett steg till! 

Göta Atleter låt oss presentera:
-The Whole Life Challenge-

Detta är ett spel där vi tävlar om poäng. Poäng för bra paleo mat såklart, men det är mycket större än så. Detta spel går ut på att utmana och förbättra fler delar av vår vardag. Utmaningen innebär hela 7 områden som vi kan samla poäng i. Äta bra, träna CrossFit och andra aktiviteter, dricka vatten, ta bra tillskott, sova duktigt, livsstilsutmaningar samt att reflektera över våra val varje dag.
 
Kan vi tillsammans utmana oss själva att förbättra dessa områden på allra bästa sätt 
under 56 dagar! Ja ni läste rätt, detta är ingen vanlig trettio dagars paleoutmaning utan en riktig period där vi verkligen kan sätta nya vanor och får dem bestående för resten av livet! 

Klart du blir laddad för att vara med! 

Anmäl dig här: 
http://www.whole.lc/wlcmay15/pt/crossfitgota

The Whole Life Challenge startar lördag den 2 maj och CrossFit Göta är vårt lag och vi tävlar med oss själva samt mot andra lag i hela världen. Så låt oss visa världen vad vi Göta atleter går för! 

  
Spelet går ut på att varje dag följa paleokostens riktlinjer! Du kan själv välja tre olika hårdhetsnivåer på din utmaning. Vi rekommenderar nivå 2 som innehåller lite mer kolhydratskällor så vi orkar träna duktigt under hela perioden. 

Sen så kommer även spelet utmana oss och vi kan samla poäng genom att träna, mobilisera, ta vissa tillskott samt sova ordentligt varje natt. Allt du behöver göra är att bokföra dina siffror direkt på sidan och så presenteras resultaten snyggt och prydligt. Vi kan följa vårt Götalag samt du kan själv se dina siffror och framsteg. 

Låter det kul? Det kommer det bli!
Anmäl dig innan 15 april så kostar det bara 39 dollar att delta i denna utmaning.