Börja träna CrossFit i höst

nu drar vi igång höstens introduktionskurser!

  • Har du funderat på att komma igång med en ny träningsform?
  • Har du läst om CrossFit i någon tidning det senaste?
  • Kanske känner du någon som tränar CrossFit idag?

Självklart skall du också börja träna med oss på Göta!
Att träna CrossFit med oss är inte bara en effektiv och bra träning utan det ger även mervärde i form av kunskap om dig själv och dina behov. Vikten av återhämtning, sömn och bra kost. Samt inte minst ett helt gäng nya vänner!

Skärmklipp 2015-08-13 22.28.42.png

Genom att gå vår introduktionskurs, On-ramp som vi kallar den, kommer du få en bra början på din nya träningsform. Vi lär dig grunderna avseende teknik, hjälper till med rörlighetstips för just dig samt inte minst introducerar dig till varför vi tränar som vi gör och hur du skall lägga upp din träning för att få bästa möjliga resultat hos oss.

Kursen pågår i två veckor och innefattar fyra ordinarie tillfällen. Om man vill träna ett tillfälle extra så kan man boka in sig på lördagens prova-på pass då detta är utformat att vara en del av kursen, dock självklart frivillig. Efter kursens slut är du redo att boka in dig på våra ordinarie pass. Bara lugn - du kommer klara dessa galant och alla våra coacher kommer ta väl hand om dig! Under kursens gång introducerar vi dig även till Wodify vilket är vårt system för medlemskap, bokning av pass samt resultatregistrering.

Pris
Kursen kostar 995kr och då ingår förutom kursen även första månadens medlemskap (en månad från kursens startdatum). Betalas i Wodify, se nedan. 

Bokning
Anmäl dig till kursen via anmälningsformuläret nedan. Kursen betalar du i förväg genom att registrera dig i Wodify. Det är genomförd betalning som säkrar din plats på kursen.
Anmälningsformulär Lyckholms & Masthugget 
Anmälningsformulär Torslanda  

Betala genom att klicka på denna länk  (Wodify), välj box och startdatum för kursen. 

Följande datum börjar kurserna i höst:
Lyckholms
25 augusti 20:00 (2 platser kvar)
22 september 20:00
12 oktober 20:00

Masthugget
17 augusti 20:00 (3 platser kvar)
14 september 20:00 (6 platser kvar)
5 Oktober 20:00

Torslanda (anmälan via email torslanda@crossfitgota.se)
17 Augusti 19:30 (enstaka plats kvar)
14 September 19:30
5 Oktober 19:30
2 November 19:30
1 december 19:30

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. Antingen maila på info@crossfitgota.se eller ring 031-131 581. 
Torslanda mailar du på torslanda@crossfitgota.se

Varmt välkommen till CrossFit Göta i höst!