Göta KIDS!

Vi presenterar - Göta Kids 2017!

Nu kan vi glatt presentera vår fortsättning på vårens populära barnträning på Göta. 
Under ledning av Ola kan vi erbjuda dina barn i åldern 8-12 år rolig, stimulerande och lärorik träning på söndagar på Lyckholms.
Vi håller grupperna små (max 12 barn) för att kunna ge den undervisning och kvalité som du som förälder förväntar dig av oss på Göta. Dessutom är vi alltid minst två coacher på plats.

Schema
Passen kommer att vara ca 45 min långa och åldern 8-12 år
Söndagar 15:00-15:45 och 16:00-16:45

Kursstart: 29/1   
15 roliga och lärorika tillfällen!

Maila dina anmälan till: kids@crossfitgota.se

Adress

CrossFit Göta

Skårs led 3
412 63 Göteborg
På Lyckholms med andra ord!

Priser
1365kr (Förälder som är medlem i Göta)
1740kr (Förälder som inte är medlem i Göta)

Antal barn Medlem Göta Ej medlem
1 1365 1740
2 2400 3060
3 3075 3930
4 3750 4800

Coacher

Ola Hagman
CrossFit Kids Trainer
Två egna barn 

Anmälan
Anmäl ditt/dina barn genom att maila kids@crossfitgota.se. Betala sedan in anmälningsavgiften till BG 844-9019. När vi fått in din betalning har du säkrat din plats för ditt barn. 
Först till kvarn då det är begränsat antal platser.

CrossFit Göta är utbildade och registrerade för CrossFit Kids träning*

  

*CrossFit Kids är en metod för att lära ut Greg Glassman’s CrossFit till barn i åldrarna 3-18. Baserat på principen om mekanik, konsekvens och sedan Intensitet betonar CrossFit Kids bra rörlighet i hela barndomen och tonåren. Genomgående bra rörelsemekanik leder till fysisk grundkunskap, förbättrade idrottsprestationer och färre idrottsskador för barn. Inte bara det, en stor mängd forskning visar att motion är bra för kognitiv funktion, vilket innebär att genom att hålla sig till programmet kan ha en positiv inverkan på barns akademiska prestationer.

CrossFit Kids är tänkt att vara roligt för alla åldrar. Bred-inkluderande och allmänt kul. Roligt innebär att vi ger ett aktivt alternativ till stillasittande sysselsättningar, vilket innebär mindre barnfetma och all-around bättre hälsa för våra barn. Vidare, behov andraklassare och gymnasieungdomar skiljer sig i mängd men inte av typ; Programmet är skalbart för alla åldrar eller erfarenhetsnivå och fungerar för den varierande mognadsstatus man kan hitta i en klass full av barn. CrossFit Kids är avsedd att vara minimalistisk; det är billigt och ofta kräver lite eller ingen utrustning, vilket gör att ett brett spektrum av socioekonomiska grupper en möjlighet att vara vältränad och fysiskt aktiv under hela livet.

CrossFit Kids program finns i mer än 1.800 gym och mer än 1000 skolor i hela världen.

För dagliga CrossFit Barn träningar och meddelanden besök
CrossFit Kids Instagram @crossfitkids
(Översatt från engelska. Se www.kids.crossfit.com för orginaltexten)