Hurtig Massage

Hej alla goa Göta Atleter!

Några av er känner igen mig sen innan och nu är jag äntligen tillbaka! Nu har jag öppnat upp i lokalen intill Göta Lyckholms där ni är varmt välkomna ner till mig så att jag får ta hand om era kroppar!

19.jpg


För er som inte träffat mig- Jag heter Angelica Hurtig och är certifierad massör, diplomerad spa-terapeut och int. Lic. personlig tränare sen 4 år tillbaka.

Jag jobbar framförallt med överbelastningar i muskulaturen och hjälper er hitta orsaken och möjliga lösningar på de besvär just du har. Detta för att du ska få en bättre förståelse av besvären och verktygen du får kommer hjälpa dig att förbli smärtfri även efter behandlingarna. Jag använder mig av alla mina förmågor och färdigheter för att lösa dina problem och tar hjälp av ett flertal olika behandlingstekniker för att hitta symptomens bakomliggande orsak. Jag kan även hjälpa er med rörlighetsträning och behandling för ökad rörlighet, arbetsrelaterad problematik, spänningshuvudvärk, idrottsskador, stress och smärta i muskulatur.

Behandlingen anpassar jag utefter dina behov och erbjuder bland annat svensk klassisk massage, bindvävsmassage, tejpning, idrottsmassage, avslappningsmassage, koppning och hot stone massage. Att hitta orsaken till problemet så att du själv kan förstå och behandla dina begränsningar är viktigt för en långsiktig åtgärd.

Priser:
Massage 55 min: 750
Massage 25 min: 500krGötas medlemmar har 10 % rabatt på ordinarie priser!

 Boka din tid här!