Senaste nytt angående Corona

Rekommendationer angående idrott och träningsanläggningar med anledning av covid-19

Regeringen har på Folkhälsomyndighetens rekommendationer tillfälligt förbjudit allmänna sammankomster och offentliga tillställningar över 50 personer. Arrangemang med färre deltagare får genomföras, men bör utföras på ett sätt som minimerar risken för smittspridning.

Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten. Träningar, matcher eller lokala cuper behöver inte ställas in med anledning av epidemin, och gym, simhallar och idrottshallar kan hålla öppet.

Med andra ord så håller CrossFit Göta Öppet som vanligt och du är välkommen att komma och köra din träning hos oss. 

Är du intresserad av att börja går det fint att kontakta oss via info@crossfitgota.se