Vanliga Frågor

Crossfit Götas FAQ är till för att förmedla information om CrossFit och träningen hos oss. Den är under ständig utveckling och vi lägger till information löpande. Fråga gärna i boxen eller maila om du undrar över något som inte finns här.

 

HUR BÖRJAR JAG MED CROSSFIT HOS GÖTA?

Det är busenkelt! Börja med att gå på ett av våra prova-på pass. Boka in dig via boka pass. Nästa steg är att gå vår nybörjarkurs. Efter kursen kan du grunderna och kan börja träna med oss på våra pass!


Crossfit verkar svårt/avancerat/tungt/farligt. Passar det för mig?

CrossFit passar för alla. Alla övningar och rörelser vi gör kan skalas till varje persons förmåga. Det fina är att du kommer se dina resultat bli bättre och bättre - väldigt motiverande!


Ni använder så många svåra och konstiga ord, Vad betyder det?

Vi har bestämt oss för att använda den engelska terminologin då merparten av information om övningar och träningsprogram på nätet finns på engelska. Det är lite krångligt i början men efter ett tag så lär man sig. Till exempel betyder AMRAP "As Many Rounds As Possible" och betyder att man på en given tid ska utföra så mångar rundor som möjligt av en given träning. Läs gärna mer om alla "svåra" ord på bloggen   där de har ett utmärkt träningslexikon som vi starkt rekommenderar!


Hur gör jag för att bli medlem?

Läs under "Börja träna på Göta !". Där beskriver vi hur du går tillväga.


HUR lång uppsägningstid har ni?

På våra ordinarie månadsmedlemskap har vi en månaders löpande uppsägningstid. Maila oss och meddela att du vill sluta träna så återstår det då en betalningar på ditt medlemskap. 


Kan jag frysa mitt medlemskap?

Nej det kan du inte utan planera ditt avslut genom att säga upp medlemskapet i tid om du måste resa bort under längre tid.


Frågor om årskort

Årskort är bra för dig som vet att du vill träna ett helt år och får då lite lägre pris. Självklart kan du frysa kortet om det blir nödvändigt. Kortet är personligt och kan endast användas av en person. Vid särskilda skäl kan man ansöka om återbetalning av kortet. Då gäller att vi betalar tillbaka för den tid som återstår minus mellanskillnaden antal utnyttjade månader gånger prisskillnaden årskort/månadskort minus admin. Tex om du har köpt ett årskort och måste flytta till en annan stad (hemska tanke) och det återstår 5 månader på årskortet blir summan du får tillbaka årskort minus 7*(månadsavgift-årskort/12) minus 350kr admin.