Partners

Vi samarbetar världsledande tillverkare och producenter av tjänster, kläder, utrustning och kosttillskott

Reebok
Sedan januari 2013 är CrossFit Göta samarbetspartner med Reebok, så kallad "Reebok Recognized Gym". Detta innebär att Reebok anser att CrossFit Göta är en kvalitativ box som väl representerar CrossFit och de krav som Reebok ställer för att associeras med oss. Förutom denna "erkännelse" innebär samarbetet bara att du som medlem kommer kunna ta del av exklusiva samarbeten och happenings.

Matters
Matters tillverkar kosttillskott av högsta kvalitet. Deras proteinpulver består av ekologiskt vasslekoncentrat av högsta kvalitet och innehåller endast naturliga sötningsmedel.  Läs gärna mer på deras hemsida om produkterna. http://www.matters.se
För mer information om våran syn på kost och kosttillskott, läs gärna Headcoach Marcus blogginlägg om ämnet här .

Pouri 
Pouri är ett danskt företag som tillverkar kosttilskott i form av Omega-3, d-vitamin och Magnesium/Zinc av allra högsta kvalitet. Mycket bra tillskott att äta för oss här uppe i kalla och mörka norden. Vi har som mål att alltid ha dessa produkter hemma i våra shopar.
Läs gärna mer om företaget och produkterna här

Rogue
Rogue Fitness från USA är ett företag som varit med från början av CrossFit och drivit utvecklingen framåt. Som partner till CrossFit Games är Rogue företaget som ligger främst när det gäller att ta fram riggar och annan kringutrustning. Vi har satsat på deras mest stabila och välbyggda linje "Monster Rig" som kommer hålla i många år framåt.

Eleiko
Att använda världens bästa skivstänger från Eleiko har länge varit en dröm för oss och det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra medlemmar detta privilegium! Dessutom har samtliga våra coacher gått utbildningen "Eleiko Strength Coach, steg 1+2" vilket bidrar till en hög kompetens att coacha de olympiska lyften.

Wodify
Wodify erbjuder marknadens bästa system för resultatregistrering, passbokning och medlemshantering. Varje pass kan våra medlemmar registrera sina resultat från sin träning och på så sätt tydligt se vilka förbättringar och resultat man får av att träna hos oss!

Boxevents
En bra samlingsplats för tävlingar och annat intressant som händer i Sverige. Besök gärna www.boxevents.se