Göta Built By Lino

BuiltByLino är ett träningssystem som fokuserar på att bygga upp din aerobiska bas genom utmanande träningar utan skivstänger och tunga vikter. I kombination med Götas stora programmering och dessa träningar så har du alla förutsättningar att bygga en långsiktig fysik. Syftet med dessa träningar är att de fungerar som utmärkta komplemment till din träning och de slitet inte på kroppen på samma sätt som ännu en tuff metcon! Detta gör att du kan träna oftare här i boxen tillsammans med alla dina vänner vilket vi tycker är kul. 

fitness-pyramid.jpgCrossFits pyramid

BuiltByLino är till för att hålla oss alla friska, vältränade och skadefria samt bygga vår bas. Det vi ofta glömmer bort är att bygga CrossFits pyramid från grunden. Mer fokus på vad du äter och kondition än att du ska bli så stark som möjligt och kunna O-lyfta maximala vikter över huvudet. Vi vill därför ge dig möjligheten att även köra träning där du flippar pyramiden tillbaka till sitt ursprung för att på så sätt kunna träna och må bra under hela livet!  

Grundarna bakom programmet är Fredrik och Andreas och de driver BuiltByLinos instakonto där du hittar alla träningsuppläggen: Instakonto   

16506888_10154480815972893_2142999618_n.jpgBuilt By Lino
The Atlas Bar Yoke - BuiltByLino™

Under ca 6 månader fyllt med massor av diskussioner, ritningar och tester har vi i BuiltByLino uppfunnit, utvecklat och patenterat det första skivstångsmonterade yoket. 

I crossfit så jobbar vi väldigt sällan med stabilisering i det sagitala planet. The Atlas Bar Yoke är lösningen på detta då dessa rör sig just så. 

Länk till vår reklamfilm: https://youtu.be/SWEJ3ba0zMw

Hur skiljer sig dessa mot ett stort yoke och vad är fördelarna? 

  • Du monterar dom på en skivstång och passar de flesta skivstänger. 
  • Dom tar minimalt med plats och kan lätt stuvas undan.
  • Användningsområdet är större då dom väger mycket mindre men du kan fortfarande lägga på upp till 200kg om du skulle vilja det. Du kan använda dom i CrossFitklasser likväl som till personlig träning då vikten är såpass låg att den passa alla. 

Pris:
1st: 2900kr 

2st 2500kr
Frakt tillkommer

Skicka ett mail så tar vi det därifrån:
andy@builtbylino.com

BuiltByLino its like broccoli - Good for you!