Göta Företagsträning

Stärk din personal och ditt företag genom rolig, allsidig och effektiv träning. Vi ger dig bättre sammanhållning, mycket glädje och friskare personal.

 
Det bästa för ditt företag
 
Vinsten med starkare och friskare personal är ett mer välmående företag på alla plan. Många företag går miste om stora hälsovinster om inte friskvårdsbidraget används på ett bra sätt eller inte ens fullt ut. På Göta garanterar vi att den investering du gör i dina medarbetare kommer ge bästa effekt.
Genom att låta ditt företag träna regelbundet med oss på Göta kommer ni uppleva många positiva förändringar i företaget, både hos en enskilda individen, gruppen och organisationen. Detta mynnar ut i ett mer välmående företag som kommer uppleva:
 • Bättre gemenskap
 • Friskare personal
 • Mindre arbetsrelaterade skador
 • Minskad sjukfrånvaro
 • Ökad sammanhållning och rivna murar
 • Stärkt självförtroende inför utmaningar
 • Nytt samtalsämne kring fikabordet
 • Bättre resultat

 

Läs gärna vad Forbes Magazine skrev för några år sedan om fördelarna med att låta anställda träna CrossFit.
 

Ett företag berättar

I vårt företag har vi stillasittande jobb och lågt utnyttjande av vårt friskvårdsbidrag, endast 50% av budget har använts. Min ambition var att få de som normalt inte utövar fysisk aktivitet att röra på sig.
I CrossFit hittade jag äntligen en personalaktivitet som gjorde personalen nyfikna, men samtidigt tveksamma, eftersom man hade bilden av att CrossFit är något för yngre och redan vältränade personer.
Med facit i hand var det en felaktig bild. CrossFit är något som passar alla oavsett ålder eller fysisk status.
Det som får oss att fortsätta är, förutom träningsvärken, det faktum att inget pass är det andra likt, vilket gör det lika spännande varje gång.
Nu har vi även börjat med att ta med oss kunder.


– P-A FREIHOLTZ, APPER SYSTEMS AB


KOM IGÅNG! 

Detta är vår tvåstegsraket för att ni ska komma igång på bästa sätt.

STEG 1: PROVA-PÅ

Första steget är ett kul och inspirerande träningspass med dig och dina kollegor. 60 minuter med en inledande presentation om CrossFit som träningsform följt av en rolig uppvärmning, teknikgenomgång och avslutande intensiv styrke- och konditionsdel. Vår coach anpassar passet och övningar så att det passar alla! Genom detta pass får du en tydlig inblick i hur roligt CrossFit på Göta är och hur vi jobbar. Träningsvärken bjuder vi på.

PRIS: 1 995 KR 
 

 

 


STEG 2: Göta FÖRETAGsPaket

Nästa steg är att träna regelbundet hos oss på Göta. Efter erat prova på pass så bestämmer vi en tid i veckan då din företagsgrupp kommer och tränar. Det är nu er riktiga CrossFit-resa börjar! Vi kommer träna ert företag i kul och utmanande träningspass där vi verkligen stärker allas kroppar och har kul tillsammans.  Efter några månaders träning kommer vi testa er för att visa hur mycket ni förbättrats! Vi coacher er också i vikten av att ta hand om sin kropp både i arbetet (ergonomi) och på fritiden (kost mm).

PRIS: 1 995 KR PER TILLFÄLLE (Minimum 10 veckor)
 


 

KICK-OFF OCH EVENEMANG

Söker du en ny och rolig personalaktivitet eller en utmaning för ledningsgruppen? Vi kan ta emot upp till 30 personer samtidigt och kombinera träningspass med föreläsningar om CrossFit samt andra träningsrelaterade ämnen.

Kontakta oss med ditt företags behov och önskemål så kommer vi fram till en bra lösning tillsammans.
 

Exempel på aktiviteter som vi kan hjälpa till att anordna:

 • Kick-off
 • Produktlanseringar
 • Konferenser
 • Utomhuspass på valfri plats


KONTAKTA CROSSFIT GÖTA

Tveka inte att kontakta oss för frågor och bokningar!

fredrik.andersson@crossfitgota.se