Behandlingar

Vi samarbetar med friskvårdsföretaget Viscus för att kunna erbjuda alla våra medlemmar professionell kvalitetssäkrad behandling i form av naprapati, sjukgymnastik och massage.

Viscus är ett hälso- och friskvårdsföretag som satsar till 100% på att erbjuda sina kunder bästa möjliga behandlingar genom bla naprapater, fysioterapeuter (sjukgymnaster) och massageterapeuter. Viscus är precis som vi på Göta väldigt måna om att ha rätt personer i teamet vilket också gör att vi kan garantera de bästa behandlingarna via Viscus. 
 
Vi anser att det är väldigt viktigt att ta hand om sin kropp. Först och främst genom balanserad och väl genomtänkt träning under en kunnig coachs instruktion. Nästa steg är att utföra förebyggande service och underhåll, dvs gå på regelbundna behandlingar i form av naprapati, fysioterapi (sjukgymnastik), kiropraktik och massage. Man kan göra liknelsen med en bil, den vill man ju se till att man byter ut bromsarna innan de slutar fungera eller hur!? Att investera i sig själv och ta behandlingar är väl värda pengar. Därför har vi både på Lyckholms och Masthugget lokaler specifikt för behandlingar. På Lyckholms tre nyrenoverade behandlingsrum i direkt anslutning till entrén på Skårs Led 3 samt på Masthugget två behandlingsrum inne i lokalen på Oskarsgatan 6B. Vårt samarbete med Viscus säkrar att både våra medlemmar och utomstående får tillgång till dessa tjänster.

Du kan boka in dig direkt via länken nedan eller kontakta Jörgen Magnusson på jorgen.magnusson@viscus.se för tidsbokning eller mer information

Länk till bokningssidan