Börja träna på Göta!

Så du vill börja träna CrossFit med oss på Göta?!

Bra beslut, du kommer inte att ångra dig!


Nedan följer tre steg till ditt medlemskap hos oss på CrossFit Göta.
 

Steg 1: Prova-på / Bring a friend

Varje lördag har vi ett öppet pass för er som vill prova på CrossFit hos oss. Klicka på länken nedan för att se tillgängliga datum för Prova På pass på respektive anläggning.

BOKA DIG PÅ VÅRT GRATIS PROVA PÅ PASS HÄR

Passet börjar klockan 12.00 på angiven anläggning och du är varmt välkommen att komma och testa.
Passet passar dig och dina kompisar som är nyfikna på CrossFit som träningsform och är intresserade av att börja träna CrossFit här på Göta.
Viktigt att du väljer rätt anläggning upp till höger på bokningsidan; Lyckholms eller Masthugget beroende på var du vill prova på!

Självklart är det gratis och du bokar dig via länken eller dyker bara upp lite innan 12.00. Ta gärna med dina kompisar också! 

Vi ses på prova på! / Vänliga hälsningar Team Göta! 


Steg 2: Privat INTROkurs -2 tillfällen 595kr

Vår introkurs görs nu helt privat där du och en coach bokar de tiderna som passar ditt schema. 
På introkursen lär vi känna dig och vi lär dig alla grunder du behöver veta för att du ska få den bästa starten på din CrossFit resa hos oss. Det går även bra om du vill ta med en vän, kollega eller sambo som också vill börja. 
 
Boka dig genom att maila oss här: Intro@crossfitgota.se 
 
I korthet går din kurs ut på att lära dig mer om kroppens fyra olika rörelsemönster. Vi lär dig att böja, fälla, dra och pressa. På CrossFit språk kallar vi det för Squat, Hinge, Pull och Push. Om vi kan lära dig principerna bakom dessa fyra rörelser så kan du sedan göra alla CrossFits basövningar på bästa sätt. Genom att veta varför du ska göra en viss rörelse och förstå vilka muskler som arbetar kommer din CrossFit start bli roligare, säkrare och ännu mer effektiv. Vi ser fram emot att hjälpa dig igång med din CrossFit!
 
Du betalar för din introduktionskurs på plats med kort första gången du kommer till boxen 595kr och det är samma pris även om ni är två personer! Passa på! 
 
Boka dig genom att maila oss här: Intro@crossfitgota.se 
 

Steg 3: Medlemskap

När du kan grunderna och är redo skall du såklart bli medlem och börja träna med oss i våra fantastiska grupp-pass. Medlemskap hos Göta ger tillgång till boxarna i Almedal (Lyckholms) och Masthugget.

Läs mer om våra medlemskap här

Nyinflyttat till Göteborg? Har du tränat CrossFit tidigare i en annan box och vill börja på Göta? Självklart är du varmt välkommen, men först vill vi stämma av att du har koll på grunderna och vi vill även ge dig en bra introduktion till vår verksamhet och vårt sätt att arbeta.

Maila oss på info@crossfitgota.se och berätta lite vem du är och vilken box du tränat på tidigare samt hur länge och var det passar dig bäst att komma och testa ett pass hos oss (Lyckholms eller Masthugget). Varmt välkommen! 

Här kan du läsa ännu mer om våra olika medlemskap

Läs mer om våra medlemskap här

 

 


*

*

*