Börja träna på Göta!

 

Så du vill börja träna CrossFit med oss på Göta!?

Bra beslut, du kommer inte ångra dig!


Nedan följer tre steg till ditt medlemskap hos oss på CrossFit Göta
 

Steg 1: Prova-på / Bring a friend

Vissa lördagar i månaden har vi ett öppet pass för er som vill prova på CrossFit. Se våra specifika prova på datum nedan. Passet börjar klockan 12.00 på angiven anläggning och du är varmt välkommen att komma och testa. Detta pass passar alla som är nyfikna på CrossFit som träningsform och ett eventuellt medlemskap hos oss på CrossFit Göta.

Tillgängliga datum 2019
Lyckholms 

19/1
16/2
16/3

Masthugget
2/2
2/3
30/3

Självklart är det gratis och du bokar dig här via länken! 

BOKA DIG PÅ VÅRT GRATIS PROVA PÅ PASS HÄR  

Viktigt att du väljer rätt box så högst upp till höger på bokningsidan så ändrar du till Lyckholms eller Masthugget beroende på var du vill prova på! 

Vi ses på prova på! / Vänliga hälsningar Team Göta! 

Skärmavbild 2018-07-22 kl. 13.10.34.jpg


Steg 2: GRUPPONRAMPS

Våra Grupponramp kurser är ett av våra sätt att lära dig CrossFits grunder. Vi lär dig allt om teori, praktik och teknik i alla CrossFits basövningar. Kursen ligger på fyra tillfällen (2ggr i veckan under två veckor) och kommer lära dig allt du behöver veta för att starta din CrossFit resa här på Göta. Bland annat lär vi dig grunderna i olympiska lyft, basövningar som deadlift, squats och press. Gymnastiska övningar och utmanar ditt flås. Dessutom går vi igenom rörlighet, förebygggande av skador och hur allt fungerar här på Göta. Sedan efter kursens två veckor har du två veckors prövotid där du kan testa alla våra pass och känna på vår goda stämmning här i boxarna. Det finns även möjlighet att få extra hjälp av våra coadher och våra mentorer efter kursen är klar så du får ännu bättre stöd att börja din CrossFit resa på bästa sätt hos oss! 
 
Välj mellan följande kursdatum för Hösten 2018: 
 
Självklart kan du anmäla dig redan nu genom att maila: fredrik.andersson@crossfitgota.se (lyckholms) eller elinor.doverbo@crossfitgota.se (masthugget) 
 
Du betalar för din onramp plats med kort första gången du kommer till boxen, 995kr 
 

Lyckholms

 
2019 Lyckholms
Kursstart: 5/2 Tisdag sen rullar kursen vidare på  Torsdag 7/2, Tisdag 12/2 och examen Torsdag 14/2
Tid: 16-17 alla tillfällen
 
Varmt välkommen in med din anmälan till Fredrik.andersson@crossfitgota.se
 

Masthugget

2019 Masthugget
Inga mer Grupp onramps planerade, men vi tar fortfarande in via privatonramps
 
Vill du börja går det fint att anmäla sig till våra Privatonramps se steg 3
 
Varmt välkommen in med din anmälan till Elinor.doverbo@crossfitgota.se
 
 
Vi ses på kursen! 

Steg 3: privat Onramp

Vårt andra alternativ är privat Onramp där vi lär dig grunderna i CrossFit. Detta ger både dig och oss förutsättning att lära känna varandra ännu bättre innan du börjar gå på våra ordinarie grupp-pass. Vi börjar med fyra tillfällen (60min) lär vi dig grunderna och du får insikt i vad träningen på Göta går ut på och hur dina personliga utvecklingsmöjligheter ser ut. Bland annat lär vi dig grunderna i olympiska lyft, basövningar som marklyft och squats, gymnastik och rodd. Dessutom går vi igenom rörlighet, förebygggande av skador och nutrition. Du och din coach bokar upp de tider som passar er bäst. Primärt har vi tider dagtid före klockan 16:00. Efter dessa fyra tillfällen utvärderar vi tillsammans om du är redo att börja träna i våra grupp-pass eller om vi skall fortsätta med privat coaching ett tag till. Fördelarna med att gå vår onramp privat är att du dels kan sätta mer flexibla tider som passar dig bättre, men framförallt att du får all den individbaserade anpassning som just du behöver för dina personliga mål med din träning här hos oss! 
 
Tjänsten kan även bokas semiprivat så du kan ta med dig din kollega, vän eller älskling. Körs även under sommaren i mån av tid för både dig och våra coacher! 

KOSTNAD

Privat 2600kr eller Semiprivat 3900kr för 4 tillfällen (betalas med kort vid första tillfället)

ANMÄLAN

Maila oss på info@crossfitgota.se. 
Ange vilken box som passar dig bäst, Lyckholms eller Masthugget.
Vi ser fram emot att hjälpa er igång med er CrossFit resa! 

 


Steg 4: Medlemskap

När du kan grunderna och är redo skall du såklart bli medlem och börja träna med oss i våra fantastiska grupp-pass. Medlemskap hos Göta ger tillgång till boxarna i Almedal (Lyckholms) och Masthugget.

Nyinflyttat till Göteborg? Har du tränat CrossFit tidigare i en annan box och vill börja på Göta? Självklart är du varmt välkommen, men först vill vi stämma av att du har koll på grunderna och vi vill även ge dig en bra introduktion till vår verksamhet och vårt sätt att arbeta.
Maila oss på info@crossfitgota.se och berätta lite vem du är och vilken box du tränat på tidigare samt hur länge och vart det passar dig bäst att komma och testa ett pass hos oss (Lyckholms eller Masthugget). Varmt välkommen! 

Läs mer om våra medlemskap här
 

KOntaktformulär


*

*

*